Djurkalenderdjuren

Jag har tänkt att det skulle vara fint om jag lyckades göra ett tyg eller en tapet av mina djurkalenderdjur. Men jag har varit lite osäker på om det går att screentrycka dem. Jag provade att trycka gäddan idag, och det gick hur bra som helst. Dock tror jag att pälsen i många av de andra djuren kan vara rätt svår att få till. Men man kan ju alltid hoppas. 

7 reaktioner på ”Djurkalenderdjuren

  1. Åhh vad fin gäddan blev! Jag kan se en kudde med gäddan på framför mig…. speciellt nu när djurtrenden är så stark 😉 Jag håller tummarna för att det funkar med de pälsiga djuren med….

    Gilla

  2. Det är inte alls svårt! Man får trycka en färg i taget. Som du ser på den belysta ramen har jag delat upp trycket. Så först tryckte jag det rosa, rougen och kanten på blusen (dom delarna ligger under gäddan på ramen). Sen tryckte jag det svarta, själva gäddan alltså. Det kan vara lite klurigt att passa in det, men mäter man ordentligt går det!
    Det kanske blev lite komplicerat skrivet, men jag kan försöka ha en liten guide i nåt inlägg framöver!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s