Hampus & Kokoskorven

Man kan inte vara utan katt för länge, iallafall inte om man heter Tove. Jag har en veckas lov och är hemma i Västerås och hänger med min katt Kokoskorven. Så fort jag lyckats lista ut vart jag ska bo i mitt liv ska jag skaffa katt. Jag hoppas att det inte dröjer allt för många år… Men som tur är får jag ibland låna min kompis hund på skolan ibland. Han är bra på att skeda och är supermjuk. Nu ska jag sätta mig på något mysigt fik (om det nu finns) i Västerås och redigera lite bilder. Vi har under vintern byggt ett litet fik i Grimslöv, och i torsdags var det invigning, ni ska få se bilder lite senare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s