Sovsjuka, superpennor & framtidspanik

För några veckor sen köpte jag nya pennor på ebay. Eller nya var dem inte, men nya för mig. De kom i den här hemskt fina och gamla förpackningen.  Rapidographpennor blir lite trötta och slitna efter nåt år om man använder dem mycket. 

Sju stycken pennor ingår och bläck. Men eftersom dessa pennor verkar vara snudd på antika var bläcket alldeles för gammal. 
Helt sanslöst bra är är dem. Och de finns i lite tjockare varianter än mina gamla.

I övrigt verkar jag ha drabbats av nån slags sovsjuka. I vanliga fall är sova det tråkigaste jag vet, förmodligen för att jag brukar vara hemskt dålig på det. Och det brukar räcka med 4-5 timmar per natt, jag är superpigg ändå. Men de senaste dagarna har jag knappt gjort nåt annat. Jag tror att det är vinterns fel. Eller kanske framtidspanikens fel.

2 reaktioner på ”Sovsjuka, superpennor & framtidspanik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s