7 saker jag tycker om

Mina nya superbra springskor. Nu vill jag aldrig sluta springa. 
Min My Little Pony som sitter längst fram i min bil. Bilen heter Starlet och den här hästen har ju stjärnor på rumpan, nån slags tur måste det väl medföra. Den inhandlades iallafall för att ge bilen lite tur. 
Min fina speldosa som jag fick i födelsepresent. Eller vad man nu ska kalla det om man inte är döpt. 
Min tavelvägg.
Min rosa del i badrumsskåpet. Mest gillar jag nog parfymen; Happy Heart från Clinique. Den är helt omöjlig att tröttna på. Jag har haft den sen jag var 12. Sist jag skulle köpa den sa tanten i butiken att det var dags att växa upp. Men jag ska aldrig växa upp från den lukten. Tror jag. 
Mitt snart långa hår. En dum (och dyr) frisör klippte av allt förra sommaren, axellångt var enligt henne superkort page. 
Min bok ”Jord Haf & Himmel” från 1890 nån gång med massa superfina illustrationer på naturen. Jag använde den när jag gjorde en skivomslagsuppgift på Berghs. Hela boken är handtryck och illustrationerna är träsnitt. 

Utöver dessa grejer gillar jag ju såklart en hel del saker till. Som olivolja, min skrivmaskin och min flora-samling med mera. Men jag gillar siffran sju. Så det fick bli sju saker den här gången. 

5 reaktioner på ”7 saker jag tycker om

 1. På signerat.se, hur levererar du dina illustrationer? Skickar du dom i såna där papprör? Förlåt om jag pepprar med frågor, men jag tänkte börja sälja prints, och vet inte riktigt hur jag ska leverera dom.. =)

  Gilla

 2. Ush, avskyr människor som påpekar det man handlar. Vad har dem för rätt att säga till någon helt okänd människa vad de ska köpa eller inte köpa? Herre gud.

  Och på tal om den där frisören. Precis samma sak hände mig för två år sedan, fy vad hemskt det var!

  Gilla

 3. Anna: Jag skickar mina illustrationer i hårda kuvert.

  Alekzandra: Hoppas ditt hår också växt ut snart.

  Tove: Den är en favorit på tavelväggen 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s