Från arkivet

Jag har aldrig varit nån dagboksskrivare. Jag grubblar en hel del. Men det är bara vissa meningar som vill ner på papper. Men dessa meningar hamnar lite huller om buller och väldigt okronologiskt i mina skissböcker (jag grubblar mest när jag ritar). De senaste dagarna har jag kollar igenom mina gamla antecknings- och skissböcker från 2006 och framåt, det var verkligen som en liten resa bakåt i tiden. 
Här är en av meningarna. Man är inte alltid sådär supersmart när man är kär.   

3 reaktioner på ”Från arkivet

  1. Men det är ju en helt fantastisk mening. För den känns ju så väl igen för alla som varit så där tokförälskade att man inte ser verkligheten.

    Kram/Stor-Tove

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s