Väntan på våren

Våren verkar inte vilja komma hit. När man tittar ut genom fönstret ser det precis ut som vår, men när man kommer ut och känner på de 2 plusgrader som är känns det inte lika vårigt längre. Men trots kylan åkte vi och tittade på ett naturskyddsområde i krokarna av skolan i helgen. Det var mycket fint. Annars har jag lite bloggtorka (som ni kanske märkt). Kom gärna med önskemål om vad ni vill läsa om. Och om någon har tips om vart man kan hitta jobb över sommaren i Västerås är det mycket välkommet!

2 reaktioner på ”Väntan på våren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s