Mönsterpassning och 100 möjligheter att det går åt skogen

Som jag skrev tidigare håller vi på med mönsterrapportering i skolan. Och mitt mönster var ju tänk att se ut såhär. Bakgrunden blir lite ljusare, men annars tror jag att det kommer bli rätt likt. Det är 5 olika färger, alltså behövs fem olika screenramar. På det tyger jag trycker på rymms det varje ram 20 gånger, alltså sammanlagt 100 gånger ska jag försöka att inte misslyckas. Hitills har jag kommit till lager 2. Och misslyckats en gång. Om ni är intresserade av hur det går till kan jag försöka knåpa ihop en liten guide nån gång. Det är mycket pyssel kan jag lova.

3 reaktioner på ”Mönsterpassning och 100 möjligheter att det går åt skogen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s