Ett superstort A

Jag har en massor med ideér på saker jag vill rita. Men jag har verkligen inte ro till det. Så nu tänkte jag låta pennorna vila ett tag och hoppas på att jag får tillbaka suget snart. Istället håller jag hus i vår snickeriverkstad i skolan. Just nu bygger jag ett superstort A, det ska bli en bokhylla. Det är en härligt lång process när man bygger i trä. Göra skiss, hyvla, limma, hyvla, mäta, såga, såga vinklar, borra, plugga, limma, slipa, olja. Och jag är så himla nervös för att göra fel i alla stora maskiner, så jag är helt utmattad i huvudet nu. Och så är jag dödligt trött på att bo isolerad på landet. 

15 reaktioner på ”Ett superstort A

  1. Men åh Tove, vilken sjukt snygg bokhylla! Jag ska köpa en ny nu när vi flyttar men en sån där hittar man ju inte på ikea!

    Gilla

  2. Men vad fin den ser ut att bli! Jag gick en möbelsnickarkurs en gång i början av 90-talet…. det är kul att jobba med trä och alla stora maskiner tycker jag 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s