En bitter stund i somras

Ni vet sådär fnittrigt trött man kan bli ibland. Man är trött på allt, men man är liksom för trött för att bli arg, så man bara skrattar och nästan gråter lite. Så trött blev en kär vän till mig i sommras. Då vräkte hon ur sig alla dessa komplex, mest på skoj såklart. Jag fattade papper och penna så snabbt jag bara kunde och skrev ner dem. Och här är alla hennes meningar i affischformat. Kanske kommer det en låt en dag.

8 reaktioner på ”En bitter stund i somras

  1. Jag tycker det är fantastiskt! Man känner igen sig alltför väl och ser ändå precis hur fånigt alltsammans är. Gillar särskilt ”för att inte tala om min märkliga personlighet”, kan riktigt höra tonfallet.
    Fin-sorgligt!

    Gilla

  2. Åh den är GRYM!!! 🙂 Borde ramas in och sättas upp bredvid hallspegeln så att man inser hur dumma och onödiga de flesta komplex är!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s