Det är tur att man världens sötaste mamma

Jag har varit lite nere på sista tiden. Trots att våren är här och allt. Men då är det tur att man har en mamma som tänker på en. Idag fick jag ett litet paket på posten med dessa fina underkläder och en fin liten lapp. Mamma berättade att hon en gång när hon var liten fick ett paket från sin moster med fina underkläder och att hon hade blivit himlans glad. Det fungerade på mig med. Jag blev glad. Mest kanske för att det är så himlans skönt att man har nån som tänker på en. Och kanske mest för att det är mamma. Nu ska jag ut i solen och rita. 

4 reaktioner på ”Det är tur att man världens sötaste mamma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s