Handryckta tygkassar

Nu kan man köpa tygkassar med ett litet urval av mina illustrationer på. De är ekologiska och han sådär braiga långa handtag. Klicka på bilderna för att komma till shopen!

Trevlig fredag på er! 
För mig kommer det här bli min sista fredagskväll som småläning. Nästa fredag bor jag i Västerås igen. Det är konstigt hur snabbt saker tar slut. Den kommande veckan kommer jag göra allt för sista gången. Idag åkte vi in till Växjö och handlade inför helgen för sista gången. Det kändes så sorgligt att jag fällde några tårar. Men jisses vad det ska bli skönt att komma till en stad igen. Sommar-Västerås är bra.

4 reaktioner på ”Handryckta tygkassar

  1. Åh,hoppas vi kan ta en fika någon dag i sommar, eller gå i andra hands affärer, eller nått annat trevligt, det vore fint att träffa dig!:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s