Idag är jag fulast i hela världen…

För en vecka sen eller två fixade jag en screentrycksram med den här meningen. Den är rätt tragisk, det vet jag, men rätt ofta så känns det lite såhär. Min pappa tyckte att det var hemskt att jag tänkte så, men nästan alla jag känner (förutom pappa då) har fuldagar. Tänk va skönt om man inte hade det… Om någon är sugen på att köpa denna sorgliga men sanna text är det bara att maila.

9 reaktioner på ”Idag är jag fulast i hela världen…

 1. Hej!

  Ha ha, jag tycker meningen är grym! Jag är mycket intresserad av att köpa. Vad kostar det? Och får man välja mellan färgerna?

  mvh Eva

  Gilla

 2. Hej där! 🙂 Jag gillar verkligen dina texter som jag har sett på din blogg. Sjukt coola!

  Jo jag har en fundering. Jag har nämligen kommit in på Grimslöv till hösten. Men jag är osäker om jag ska gå där eller om jag ska stanna på Gerlesborgsskolan. Alla pratar så väl om Grimslöv, men kan du berätta om det är något som är dåligt eller så.. Vad ska du göra efter skolan eller vad har de andra eleverna kommit in på? 🙂 Jag skulle vilja veta lite allmänt. . . Jag är sjuukt velig och det är jobbigt! xP Tack för svar. ^^

  Gilla

 3. Tusen tack allesammans 🙂 Den är rätt så stor, 75×75 cm när den är uppspänd på ramen. 500 kr hade jag tänk. Det är bara dessa fyra som finns, så först till kvarn!

  Angelica, jag vet inte alls vad jag ska svara, vet liksom inte alls hur din skola är nu… Jag har trivs bra på Grimslöv, man blir lite blind av alla möjligheter bara. Men vill man hänga i verkstäder dygnet runt är det superbra. Alla material och maskiner finns liksom jämt. Du får jättegärna maila mig på tove.larris@gmail.com så kanske jag kan lyckas hjälpa dig i veligheten…

  Gilla

 4. Du skal bare vide jeg elsker det du laver. Havde egentlig ”glemt” din blog og har ikke kigget med i lang tid.
  Men hvad betyder ”fulast”? Drunk or evil or?
  Din ”Ibland forsöker jeg vara klok” rammer mig lige i hjertet.
  Er dit hjertestof til salg?

  Ønsker dig en dejlig tur nordpå.

  Little miss T

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s