Min sista dag i Grimslövs verkstäder

Idag är den sista dagen vi får jobba i våra verkstäder på skolan. Jag har gjort en massa ramar hela dagen till en massa tryck jag gjort under våren. Jag har nästan aldrig byxor på mig och klänningar har sällan fickor. Då blir det lättast att anteckna måtten på handen. Mina händer är så slitna efter detta år. Och dessutom lyckades jag bränna mig på en liten lökbit i helgen. Hur alla ramar blev får ni se imorgon. Jag är nöjd. Nu ska jag ut för min sista natt i tryckhuset.

En reaktion på ”Min sista dag i Grimslövs verkstäder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s