Allt blir lite finare om det får sig en ram

Här har ni en liten samling av de tryck jag gjort under våren. Det blir himlans fint när man spänner upp det på ramar. Den stora ugglan är dock en målning. Jag ser fram emot att få hänga upp dem i mitt lilla rum i källaren hos mina föräldrar. Det bästa (eller kanske det enda roliga) med att flytta så ofta som jag gör är att man får pyssla och inreda nya hem så många gånger om året. Det gillar jag. Jag har minst två flyttar kvar innan mitt flyttliv är slut. Idag har jag förövrigt lärt mig hur hemskt det är att tvätta screenramar. Om man inte lyckas få bort allt med det vanliga medlet måste man ta ett superfrätande medel. 99 ramar har vi penslat på sånt medel på idag. Jag har utslag på armarna. Nu återstår bara högtryckstvättande.

8 reaktioner på ”Allt blir lite finare om det får sig en ram

  1. Tove, jag vill ha den där med en massa meningar på! Eller, egentligen vill jag ha alla, men mest den med orden. Kan jag få köpa en sån i sommar? Kraam!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s