Favorit i repris

Förra sommaren kom jag på att man kunde vrida lite på ordspråket ”det man inte vet kan man inte lida av”. Min variant blev ”även det man inte vet kan man lida av”, eftersom jag är en såndär som ofta oroar mig både i förväg och i onödan. Lisa kontrade då med ”det man vet kan man låta bli att lida av”, eftersom hon är raka motsattsen. Jag önskar allt att jag var lite mer o-orolig av mig. Men det fick iallafall bli en liten illustration av det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s