Massor med hår…

Jag har precis lyckas få till en bra arbetsplats i mitt lilla rum i källaren hos mina föräldrar. Och för tillfället pysslar jag med ett stort hårkollage, här är en liten del av det. Så fort jag hittat en vettig stol och inte sitter på en stor högtalare ska ni få se hur jag har det. Jag är förresten på jakt efter en större skärm till min dator, så att man slipper sitta vid 15″ hela tiden. Men det känns som en djungel, nån som vet en bra och billig skärm (som inte förvränger färger och allt annat man måste ha koll på)?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s