Dagens foton – alla dessa grejer man samlar på sig

Innan jag slutade Grimslöv tänkte jag försöka mig på att fota av alla onödiga prylar jag äger. Dessvärre var det bara dessa tre bilder som jag blev lite nöjd med. Och jag äger betydligt mer onödiga saker än såhär. Här är en undulat som jag gjort till ett halsband.

Oftast behöver jag inte glasögon. Men ibland när jag ritat lite för länge kan dessa åka på.

Det är inte lika ofta nuförtiden, men när jag syr, då åker mitt finaste rosa måttband fram. Jag tror det kommer från min mormor. Jag längtar tills jag får ett större boende. Då ska alla mina onödiga favoriter fram.

4 reaktioner på ”Dagens foton – alla dessa grejer man samlar på sig

 1. va fin undulat!
  va sjukt också! jag drömde mig bort idag och tänkte att jag skulle skaffa mig en undulat, en grön skulle det bli då. men vi får se om jag skaffar en 🙂

  saknar dig!

  Gilla

 2. Fina glasögon, ett rosa måttband och en undulat – hur kan det någonsin bli onödigt?
  Jag har två runda speglar som ser ut som kabyssfönster, två porslinshundar och en silverbricka och de hör nog alla till det mest nödvändiga jag äger.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s