Bortglömda tygkassar och en nystart som inte är så ny

Innan jag slutade på Grimslöv passade jag på att trycka så mycket jag bara hann. Bland annat dessa tre kassar som dök upp mitt i mitt flyttpackande. För flytta det år sånt jag gör varje höst och vår. Och jag är egentligen rätt trött på det. Men nu tror och hoppas jag på att den här flytten kan bli den sista på ett tag. Och att det här pluggåret också kan bli det sista på ett tag. Gissa vad jag hittat på? 
(Förresten, om du är sugen på att köpa en tygkasse eller två är det bara att maila).

7 reaktioner på ”Bortglömda tygkassar och en nystart som inte är så ny

  1. vet du vad tovepove. jag är i stort behov av en ny kasse för den med hjärtat jag har är så smutsig så det är pinsamt! vad sägs om en fika dejt om inte allt för lång tid?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s