Ursäkta röran…

Jag har varit rätt trött på hur min blogg sett ut ganska så länge. Och när jag bildgooglade mitt namn här om dagen insåg jag hur hemskt dåligt den passade till mina illustrationer och foton. Det ser lite annorlunda ut här nu, det är inte riktigt klart, men nästan. Vad tycks?
Ps. Jag kommer sälja lite illustrationer, vykort, tygkassar och necessärer på en marknad i Sickla i helgen. Kom dit och säg hej om ni kan!

5 reaktioner på ”Ursäkta röran…

  1. Maria, välkommen hit! 🙂

    Mira, roligt att du kom till Sickla i helgen!

    Och Susanna, det är mycket möjligt att det är nån från Smaskigt Fakta med, det är ju som sagt bara skärmavbilningar från Google bildsök. Och sen har jag ju dessutom haft äran att få visa upp mina grejor på deras sida 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s