Ctrl Z

När man sitter aningens för ofta vid sin dator (som jag gör) kan man ibland få för sig att det här kortkommandot fungerar i verkliga livet. Som när man råkat salta maten för mycket. Eller som när jag hade sönder en av rutorna på min bil med en skruvmejsel. Då tänker jag i en mikrosekund att jag kan trycka på två knappar och så ska allt vara i sin ordning igen. Men det fungerar aldrig.  

2 reaktioner på ”Ctrl Z

  1. Ååh, jag vet! Den gropen brukar jag också falla i. Nyligen hade jag velat använda ctrl f, när det var ett visst stycke jag sökte i en ganska tjock bok. Och en gång råkade jag säga ”logga in/ut” om att checka in/ut på hotell. Borde man ta det som något slags tecken? 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s