Surdegspappan

I fredags redovisade jag det är projektet. Uppgiften var att ta fram ett skruvade ölkoncept. Mitt koncept blev surdegspappor. Och här har ni mitt konceptboard. Om ni är nyfikna på vad en surdespappa är, kan ni antingen kolla på Landet Brunsås brödprogram, eller så kanske ni kan få läsa min koncepttext om ni vill. Det har varit mycket fokus på redovisningen under det här projektet, därav dessa konceptboards- och texter. 
 Jag gjorde ett kurbitsmösnter, för Dalarnakänsla passar alldelles utmärkt till surdegspappor. 

 Etiketterna är ditsatta med gnuggisar. Jag älskar gnuggisar. I bakgrunden kan ni skymta min sekundärförpackning. Från den ska kan kunna trycka ut två costers. 

Här är en lite närmare bild av kurbitsen. Jag ska ta en massa mer bilder på flaskorna så fort jag får tillbaka dem. Jag fick lämna kvar dem efter redovisningen. För har jag tur kan det kanske, eventuellt, möjligen, kanske, kanske bli på riktigt. 

11 reaktioner på ”Surdegspappan

  1. superfint och supersmart! Blev så inspirerad av gnuggisarna. Hur gjorde du för att skriva ut på gnuggisar? hur funkar den grejen?

    Gilla

  2. Superduperskoj att ni gillade det!! Gnuggisar är superskoj, men ganska så dyrt. Man får beställa det via ett litet företag i Stockholm. Googla gnuggisar så kommer ni dit.

    Cecilia, jag ska hålla mig så långt bort från reklambranschen jag bara kan! Närmast blir nog just förpackningar 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s