Kosta Boda

När man går i tvåan på Berghs är man alltid med i ett projekt som kallas SPICE. Det här året var uppdraget att göra presentförpackningar för Kosta Boda och/eller Orrefors. Vi sattes ihop i grupper med projektledare och grafiska designers. De här fina lådorna knåpade jag och min grupp ihop för Kosta. Vi ville få fram att företaget har hela 270 år på nacken genom att rita upp det lilla småländska samhället. 

Det blev en lång illustration som går runt hela lådorna. Det är jag och min fina klasskompis Stefanie som ritat.

Här har ni en massa gamla byggnader som faktiskt finns eller har funnits i Kosta på riktigt. 

Och här har ni hela illustrationen.
Och här kan ni skymta hur det ser ut inuti lådorna. Fotona är inte riktigt färdigredigerade än, men jag ville visa er ändå…

9 reaktioner på ”Kosta Boda

  1. Jäklar Tove, ibland tänker jag att jag skulle kunna fylla hela min lägenhet med dina fina grejer. Hoppas du har det bra i Malmö! Ses till jul hoppas jag! Kram

    Gilla

  2. Sofia, för min del får du gärna fylla din lägenhet med mina grejer! Jag vill förresten komma och hälsa på snart. Jag har det nästan lite väl bra i Malmö 🙂 Hoppas du har det fint i Uppsala! Klart vi ses till jul!

    Linda, klart det är okej 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s