4 – Rosenkakadua

Så var det redan dags för 4:e december och Rosenkakaduan. Jag har ju helt glömt bort att säga att det texter som står på illustrationerna faktiskt är helt sanna. Vem som vann Kattbjörnen och med vilken allitteration kan ni se i inlägget under. 
Eftersom det faktiskt redan hunnit bli andra advent tänkte jag att det kunde vara på sin plats med två vinnare. En allitterationsvinnare och en som jag lottar fram. Så om du känner att allitterera inte är din grej kan du vinna ändå, då räcker det med att du skriver med din mailadress och gärna en liten kommentar. Men bara för idag. Det är så hejdlöst kul att läsa era rim varje dag, himlans fina! Maila eller skriv i kommentarsfältet!


Vinnande bidraget från Amanda:
Rosenkakaduan Rosa rosar rosa rockringar.

5 reaktioner på ”4 – Rosenkakadua

  1. Retsamme Ragnar, Rimbos råaste rosenkakadua, raljerar: rikta rören rätt! Retstickeri renderar rättmätigt rytande: relativt rare rörmokaren Roberts rasande respons: rundböjda rör rostar i regn – raka rör rustar för rejält rusk. Reducera rappakaljan, retarderade rosenråtta!

    malin.duveblad@gmail.com

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s