12 – Kejsartamarin


Bättre sent än aldrig dyker dagens djur upp. Vill påpeka ännu en gång att texten som står om djuret faktiskt är helt sann. Om du kommer på någon passande allitteration, skicka den till tove.larris@gmail.com, eller kommentera i kommentarsfälet, skriv med din mailadress då! Ha en fin måndag!


Vinnande bidraget:
Tjocke kejsartamarinen Kjelle köper tjusiga, kinesiska kjolar. 

6 reaktioner på ”12 – Kejsartamarin

  1. Min allitteration är helt fonetisk! 😀

    Kejsartamarinen Kjell köpslår om tjugo kilo tjack med tjuvaktiga tjänare. Kjells kärlek, tjusiga kejsarinnan Kerstin, kikar tjurigt på Kjell, vars tjaskiga kämpande kör känslorna käpprätt åt Tjotahejti. Kjells keliga kindkyssar tjänar ingenting till: Kerstin tjuter “Käften tjockis!”, kilar till Ciaoen, kör till källaren; käkar kyckling, shottar chilisås.

    malin.duveblad@gmail.com

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s