Julmarknad i Malmö!

Idag och imorgon och även på onsdag kommer jag stå på julmarknaden på Mitt Möllan. Där kan man köpa illustrationer, vykort och kalendrar. Jag har dels tryckt upp kalendern med djuren från förra årets djurkalender. 

Och så har jag gjort en ny med året djurkalenderdjur. Den här tycker jag själv mest om. Varje månad har fått sin typografi, allt handritat. Kom dit om ni kan!Om ni känner er lite juklappsstressade har jag ändrar leveranstiden på mina bäst säljande illustrationer nu inför jul! För ugglekramen, grammofonen, hjärtat, ”varmt om hjärtat”, och ”fågel i hjärtat” är den nu bara 2 dagars leveranstid!

3 reaktioner på ”Julmarknad i Malmö!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s