21 – Näbbdjur

Dagens djur är näbbdjuret. Ett rätt så underligt däggdjur. Nu får nog allitterationstävlingen vara slut för i år. Det har kommit in massor med fina bidrag varje dag, men de senaste dagarna har det varit lite glest. Djurkalendern fortsätter såklart ändå fram till den 24:e, men vi kanske får fokusera på att rimma till julklapparna istället! Och ännu en gång, tusen tack för alla roliga, fina och knäppa allitterationer som ni skickat! Ska sammanställa alla efter jul!

2 reaktioner på ”21 – Näbbdjur

  1. kan man inte vinna längre, eller räcker det med att bara kommentera? ja, jag tröttnade på att alitterera – det tog så lång tid så det räckte att delta några gånger. jag hade ett näbbdjur som gosedjur när jag var liten, som jag fick gratis från wwf för att den var trasig i magen. mamma lagade den och sen kändes det som att jag hade hjälp ett utrotningshotat djur ”på riktigt”, jag älskade nämligen wwf och hade ju sytt ihop ett gosedjur därifrån. trodde att gosedjuren var levande på den tiden, haha. älskade näbbis! /amandaalmen@gmail.com

    Gilla

  2. Men åh, det var en himlans fin historia! Klart man kan få vinna om man kommer med en sån här fin berättelse. Jag trodde också helt klart att mina gosedjur var levande när jag var liten 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s