Julkort för Coompanion

Det är julkortet gjorde jag för Coompanion i uppdrag av byrån Avfyra. Jag fick ett knappt dygn på mig att knåpa ihop det. Jag har verkligen börjar uppskatta snabba uppdrag. Sist jag jobbade för Avfyra var det också snabba puckar. Min hjärna slår om till något slags superfokusläge. 
Under hösten har jag gjort en hel del grejer för Coompanion då de uppgraderat sin grafiska profil. Hur det blev ska jag visa er någon dag snart!

6 reaktioner på ”Julkort för Coompanion

  1. Tove! Så roligt att du uppskattar kort varsel, det gillar vi! 🙂 Du är väldens bästa, och vi på Avfyra hoppas att vi får jobba ihop massor under året! / Frida

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s