Skrivbordsbakgrund

Eftersom jag har gjort hela djurkalendern i väggkalenderformat tyckte jag att det kunde passa sig att göra den för skrivbordsbakgrunder också, när jag ändå var i farten liksom. Så den som vill får gärna spara den här och ha på sitt skrivbord. Om det är någon som hellre vill ha en kalender i väggformat har jag fortfarande kvar några på Signerat, jag har sänkt priset lite eftersom januari redan hunnit börja. Kalendrarna finns både med djuren från 2010 och med djuren från 2011. 

3 reaktioner på ”Skrivbordsbakgrund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s