Lite tvivel & mycket sömnlöshet

Jag har sovit hysteriskt dåligt sen jag kom hem från Malmö. Kanske för att det är där jag känner mig som hemma. Och denna sömnlöshet resulterar i en massa tvivel. På om jag verkligen håller på med det jag ska…. 
En av alla dessa sömnlösa nätter beslutade jag mig för att lägga ut alla mina original på golvet för att peppa mig själv. 
Det var en bra idé. För den knappa tredjedel av illustrationshögen jag lyckades få plats med på golvet fick mig att tänka att jag verkligen blir glad av illustrera. Och att vara glad, det är väl ändå det viktigaste. 

6 reaktioner på ”Lite tvivel & mycket sömnlöshet

  1. Alltså här ska du få lite pepp! Du är väldigt väldigt väldigt bra Tove! Det ser fantastiskt fint ut! /någon som inte känner dig, men som träffat dig många gånger

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s