Berghs Print

I höstas ville Berghs tidning fota några av elevernas anteckningsböcker, jag ställde upp med min. Oftast brukar jag anteckna rätt mycket från föreläsningarna i skolan. Men just den här lektionen var inte alls särskilt intressant, så jag skrev upp en massa djurnamn istället. Och just den anteckningen tyckte tydligen dem som valde anteckningarna var intressantast…

Och så ett litet citat från mig. 

En reaktion på ”Berghs Print

  1. Hej! Jag är en amigurumi som har en egen blogg. Kolla bloggen vetja! (madebykolan.blogspot.com) Du har en väldigt, väldigt fin blogg! Jag har precis hittat hit men ska verkligen följa!!
    Jag gillar också att rita bokstäver, som du gör så fint. En bok som min ägare har som är sjukt rolig, och som visar söta bokstäver att rita är ”How to be the best bubblewriter in the world ever!” av Linda Scott. Här kan du beställa den: http://www.amazon.co.uk/Best-Bubble-Writer-World-Ever/dp/1856697614
    KRAM! /Kolan

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s