Oanvända gamla illustrationer

Dessa blommor ritade jag till mina arbetsprover till konstfack. Dock blev dem aldrig använda, och inte kom jag in på konstfack heller. Men när jag hittade dem i mitt illustrationsarkiv tyckte jag att de förtjänade lite färg och ett mönster. Så det fick det bli. 

5 reaktioner på ”Oanvända gamla illustrationer

  1. Du är enormt begåvad. Fantastiska illos! Och tricket att inte oroa sig är att ”klippa av” tankarna innan de hunnit växa 😉 så snart du tänker en oroande tanke… KLIPP! Ett annat sätt är att hyssja åt sig själv. Så snart du tänker en oroande tanke… SSSSSCCCHHH!! 🙂 funkar för mig. Jag är likadan. Och det är himlars onödigt att oroa sig, det gör ju ingen skillnad mer än man mår dåligt. Heja dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s