Karthjärtat

För ett tag sen gjorde jag det här karthjärtat. Jag valde kartbilder från platser där jag bott eller som på något sätt funnits med i mitt liv. 
Här kan man skymta Malmö där jag bott & där jag gärna skulle bo igen. Lite mer norrut i hjärtat ser man Öland där jag gick på min första folkhögskola. Lite till vänster skymtar man Göteborg där min mormor & morfar bodde. 
Här ser man ganska mycket Dalarna och Falun, där spenderade jag en vecka varje tremin med trä -och syslöjd under mitt högstadie. Och så ser man Västmanland så klart, eftersom det där där jag är uppväxt. Och Stockholm, där jag bor nu. 
Här ser man Malmö lite tydligare. Och Svedala där jag jobbat som städerska på en vårdcentral under två somrar. Och så Lessebo såklart, eftersom det var vad mitt favoritpapper hette. Tills det bytta namn. 

16 reaktioner på ”Karthjärtat

 1. Så fint! Både vackert och fullt av mening. Det händer något fint med hjärtat som symbol när det får ha sin ”riktiga” form.

  Säg åt det där dåliga självförtroendet att hålla tyst, för det vet inte vad det snackar om :).

  Gilla

 2. Vilken dunderbra idé! Så himla fint och det blev ännu finare när kartbitarna faktiskt representerade en plats där du bott eller liknande! Åh, vad jag älskar den!

  Gilla

 3. vad ruskigt fint det blev! både själva karthjärtat och dess betydelse. hade jag varit så kreativ som du hade jag också velat göra ett, kan tänka att själva processen också var rolig.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s