Men det är ett litet krispigt äpple med

Jag har varit i mitt kära Västerås i några dagar, men idag var det dags att bege sig mot Stockholm igen. Jag trivs inte så bra i Stockholm, så innan jag skulle fara klagade jag lite för mor min. Då kläckte hon ur sig den här konstiga och fina meningen. Blev tvungen att skriva upp den. Nu är jag dock framme i storstaden och ska krypa ner i sängen med ett nytt nummer av Galago. Jag fick en årsprenumeration av den tidningen i julkapp. Typisk superbra julklapp.

3 reaktioner på ”Men det är ett litet krispigt äpple med

  1. Christin: skrivborsbakgrund kommer imorgon!

    Hanna: Stockholm är fint. Men det är så stort. Jag gillar mindre ställen där man kan gå dit man vill. Som Malmö eller Västerås. Då kan man liksom vara lite mer spontan 🙂 Men visst är Stockholm fint!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s