2 reaktioner på ”Instagram

 1. Hej, jag förstår om du får den här frågan ofta och är trött på den, men dina pennor, vart har du köpt dem? Har letat så länge efter bra pennor. Så länge att jag snart blir tokig. Hoppas hoppas hoppas att du vill hjälpa mig.

  Jag är dålig på att kommentera din blogg annars, men jag läser varje inlägg och beundras jämt av hur duktig du är. Jag tänkte bara säga det nu när jag ändå skrev. För din blogg är den finaste bloggen jag vet.

  Gilla

 2. Jag vet! Men det är himla bra med instagram. jag inspireras av den appen varje dag och har fått kontakt med duktigt folk lite överallt i världen.

  ellenvingrensongs heter jag om du vill följa. Eller du ser ju att jag börjat följa dig nu ja… ; ) smart.

  kärlek! ha en bra söndag.
  ellen@distantdiying.se

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s