Det är kanske lite töntigt att ta kort på sig själv när man gråtit men ibland måste man

Jag vet inte vart jag ska börja eller sluta eller fortsätta. Ni är så himla bra, så kan jag ju börja. Hela dagen igår trillade det in så sjukt fina kärlekshistorier. Vissa var roliga, vissa konstiga. Vissa sorgliga. Och vissa så fina att man inte kunde hålla tårarna tillbaka. Därav bilden. Innan den här bilden togs hade jag en tjock eyeliner som det inte syns ett spår av. Eller ja, det kan ju vara det som är svart under ögat. I vilket fall som helst blev jag rörd så många gånger igår att en hel del tårar föll. Jag trodde då aldrig att det skulle kunna komma in så många fina historier på en och samma dag. Fortsätt gärna! Hejja er! 

Ps. Jag kommer maila er som skickat in lite senare idag!

3 reaktioner på ”Det är kanske lite töntigt att ta kort på sig själv när man gråtit men ibland måste man

 1. Hej!

  Fick idag hem ett fint kuvert med fiiiina vykort av dig.
  Frågan lyder: Hur har du gjort så där på kuvertet? så fint! försökte hitta hur under ”pyssel” men kom inte fram. vajsing med länken månne?
  hur som. tack!

  ellen @ distantdiying.se

  Gilla

 2. Juste, pyssellänken har blivit lite knäpp. Ska fixa den genast! Har inte visat kuverten på bloggen tror jag, det ska jag göra!

  De är screentryck! Fotade av min bästa spetsduk 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s