3 reaktioner på ”Kammarmusikklubben i Malmö

 1. hörru du, Hej!
  Jag undrar bara en grej, när du ritar dessa awsome grejer som du gör, som denna Krinolin plansch, gör du först för hand o sen i datorn eller bara för hand? Och om du gör lite i datorn. Hur i norden gör du?? Har lite polare som säger att det är skitlätt att bara föra över en handritad grej till tex photoshop men…det går åt fanders för mig. nu har jag ju iofs världens sämsta ritplatta osv. Men jag vill att bilderna ska bli renare och lite mer stabila än vad de blir för hand. how do you do lixom? 🙂
  peace and löv! Mimmi

  Gilla

 2. Precis, först för hand och sen i photoshop. Svårt att förklara. Allt som är färglagt är gjort i efterhand i datorn. Man hittar liksom sina sätt tillslut. Ritplatta har jag aldrig lyckats förstå mig på, om den inte är nå vidare kanske det är lättare med musen?
  Vet inte om det svaret hjälpte så mycket, men lite kanske 🙂

  Gilla

 3. åh shit..bara att träna alltså. hoppades på att det skulle finnas en knapp som hette ”hokus pokus” eller nå. 😀 tack för svaret! tjopp tjopp iväg o rita mer fint nu så jag får lite inspiration 🙂
  peace!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s