Man kanske måste vara lite sjuk ibland…

I måndags fick jag en släng av magsjuka. Och som grädde på moset en feber nära 40. Ynklig var ordet. Och ingen snäll mamma som klappade på en i närheten. Det värsta gick över rätt snabbt, men har inte kunnat äta ordentligt och känt mig lite matt. Men i morse när jag vaknade och illamåendet var helt borta blev så glad att jag knappt visste vart jag skulle ta vägen. Det är kanske rätt bra att vara lite sjuk ibland, för då uppskattar man att vara frisk mycket mer. Och uppskattar våren och solen ännu mer. Och uppskattar att det ser ut exakt såhär fem minuter från min dörr.

En reaktion på ”Man kanske måste vara lite sjuk ibland…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s