En liten fågel

Som både guldmor och moster vill jag ge Signe Lo något himlans superfint i doppresent. Jag visste att jag ville ge henne ett smycke. Och efter mycket letandes hittade jag Twinklebird. 

Den kom i ett superfint inslaget litet paket.

Och ser ut såhär. Den är en pytteliten fågel i guld.

Jag köpte två. Varsin liten fågel vid hjärtat kommer vi ha. Så att vi alltid med varandra lite, även om vi är ifrån varandra. Något som kan finnas där som en liten påminnelse när det kanske är lite tungt att man faktiskt är bra och att det finns någon som tänker på en. Hon kommer nog inte kunna ha sin på några år, men ändå.

2 reaktioner på ”En liten fågel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s