Mönster i massor

Igår redovisade jag den näst sista redovisningen på Berghs innan det bara är fokus på skutprojektet. Uppgiften var något så bra som att göra material åt sig själv. Först en strategisk plattform, för att sen göra till exempel en hemsida, en grafisk profil eller något  material för att få en att sticka ut. Jag la mitt fokus på hemsida och en portfolio i bokformat. Och till hemsidan ville jag ha en fin bakgrund, här har ni några av alla de mönster jag gjorde och valde mellan. Det är så himlans skoj med mönster. Hur resultatet blev ska jag visa så fort jag lyckats sammanställa allt!

6 reaktioner på ”Mönster i massor

  1. Kansle kan jag en liten mönsterguide nån gång när jag har lite mindre att stå i, det är inte alls svårt!

    Fridakarolina, jobbar i photoshop när jag gör mönster:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s