Slutspurt – 12 dagar kvar

När jag skulle upp i morse var det helt omöjligt. Jag lyckades inte ta mig upp ur sängen för än efter 16. Tror att min kropp skulle vilja ha sig en semester. Jag hade dumt nog sagt till tryckeriet att de kunde få boken idag. Men sen kom jag på att det är ju dumt att filen ligger och skräpar där över helgen. Men sagt är sagt och jag var fast besluten om att bli klar. Det blev den sen igår natt efter en arbetsdag på 16 timmar. Och när jag pratade med tryckeriet idag var det så klart lugnt att de hade den på måndag morgon. Så nu har jag hela helgen på mig att superkolla så att allt stämmer.

Där ser ni filen med hela min bok. Med skärmärken och utfall och allt. Helt redo för tryck. 102 sidor blev det. ”Alltihop” fick filen heta. Nu tar jag helg. I alla fall i kväll. 

5 reaktioner på ”Slutspurt – 12 dagar kvar

 1. Jag är supernyfiken på boken och skulle också jättejättegärna köpa ett exemplar, kommer det att gå? Du är så himla duktig!! 🙂

  Gilla

 2. Mimmi och Linn, jag hoppas på att man kommer kunna köpa en bok! Men det kan nog dröja ett tag, måste hitta mig ett förlag först 🙂

  Anonym, ritar på känsla 🙂

  Gilla

 3. Hej hej!
  äsch skriv ut alla bladen och sälj till mig. haha 🙂 jag lär mig fruktansvärt mycket av dina teckningar/illustrationer. Jag behöver dig! oj va läskig jag lät. haha men du förstår.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s