4 dagar kvar

Nu är det inte alls många dagar kvar till slututställningen. Det största arbetet för min del är avslutat. Nu är jag bara så himlans nervös att något ska gå snett med allt material som ska tryckas. Bok och en hejdundrans massa affischer. Det är ju superonödigt att stressa och ligga sömnlös över saker man ändå inte kan styra över. Jag har försökt sysselsätta mig så mycket det bara går för att glömma bort det i några dagar. Loppisar runt i hela Västmanland. Vissa av fynden kommer finnas med i min monter på utställnigen. Och så har jag druckit vin och dansat massor. Det funkar också bra mot stress.
Här har ni förresten en bild från boken och ett himlans fint citat från en av texterna. 

6 reaktioner på ”4 dagar kvar

 1. Åh! Nu kanske jag är lite seg, men kom just på att jag ju kommer åka upp med skolan (pluggar på Linnéuniversitetet) och titta på bl.a. Berghs slututställning nästa helg! Kommer du sälja grejer i din monter alltså?

  Gilla

 2. Men oj:-) ha ha tyckte jag kände igen de orden:-) Grattis till att du e klar. Va fin den blev! Synd att jag inte bor nära Stockholm, då hade jag absolut tittat förbi nästa helg! Lycka till!

  Gilla

 3. Hanna, va roligt! Jag kommer sälja lite illustrationer och vykort 🙂

  Jenny, synd att du inte kan komma! Jag kommer snart maila alla som fått sina historier med i boken och fråga om era adresser. Så att jag kan skicka dem till er på posten 🙂

  Gilla

 4. hejsan! Har lite frågor… Vad tycker du om att bo i Stockholm? Kommer du bo kvar där i höst? Mvh Ella

  Gilla

 5. Hejsan anonym! Jag bor inte i Sthlm, bor i min gamla hemstad Västerås numera. Och kommer nog aldrig vilja bo i Sthlm igen. Inte alls nån stad för mig…

  🙂

  Gilla

 6. okej! någon speciell anleding just för den staden? mvh nyfiken ella som funderar lite över flytt…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s