En massa illustrationer från boken!

Här kommer en liten drös med illustrationer från min bok. Ni har ju fått kika på de flesta på håll på foton, så nu är det väl på tiden att ni får kika lite närmare. Håller på och försöker få till en ny upptryckning av boken. Men det verkar bli himlans dyrt… Så länge får ni kika på dessa.

Finaste citatet från en himlans fin hostiria. 
Den här historien hjälpte mig att klura ut vad boken skulle heta. 

Det finns några till att kika på såklart. Men det är de här som jag blev mest nöjd med. Så småning om kommer jag trycka upp några av de här och sälja på Signerat. Men så länge går det bra att skicka iväg ett litet mail om man vill köpa. Jag har ett fåtal av varje. Och jag har lite vykort kvar om någon skulle vilja ha!

10 reaktioner på ”En massa illustrationer från boken!

 1. Åh, de är så himlans fina allihopa! Kan du inte visa hur du gör när du illustrerar och lägger in bilderna i datorn? Jag har försökt många gånger, men jag och Photoshop är inga bra vänner… 😦

  Gilla

 2. Åh Tove, du är så ruskigt bra! Mina favoriter är kannan med kopparna och den som det är så att den fått massa känslor som den försökt trycka bort osv. Du är också finemang på att arrangera massor av smådetaljer (som sminket och kakorna) och få fram härliga mönster.

  Bra jobbat och grattis till examen!

  Gilla

 3. Alla illustrationerna är så otroligt fina och man blir så inspirerad och imponerad av hur fint du kan skriva. Den där boken lär vara en av de mest inspirationsfyllda böckerna

  Gilla

 4. Måste säga att jag tycker du är väldigt duktig! Man blir så glad av att titta på dina bilder!:) Kan du inte skriva ngn liten guide om hur du jobbar i photoshop?:)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s