En kväll på Norra Floragatan i Västerås

För en liten vecka sen kom jag hem. Borta bra med hemma är ändå hemma. Särskilt om man är lite ny med sitt hemma och har en massa hemmapyssel att stå i. Igår hade jag en himlans mysig hemmakväll för mig själv. Pyntade lägenheten med massa blommor. Mest Jasmin.  
Ritade på lite jobb i soffan. Och kollade på TV. Jag har skaffat TV. Typisk bra inköp. 

 Ritade lite på ett annat himlans superduperroligt jobb.

 Jag och några kompisar håller på och startar en liten verksamhet i stan.
Och till första projektet kommer det behövas torkade blommor.

 Leka lite innan jag klämmer sönder dem i en tjock bok.

 Sen klämde jag in den här boken allra längst ner i min bokhylla. Nu är det bara att vänta.

 Och så hängde jag upp lite hästar i hallen. Bäst att ha så många hästar som möjligt hemma liksom.

Och så påbörjade jag inredningen på balkongen. En stor matta är bättre än fläckig betong.

5 reaktioner på ”En kväll på Norra Floragatan i Västerås

  1. Trädgårdsingenjören måste opponera sig lite om blommorna i vas -att de inte är jasmin utan Philadelphus, dvs Schersmin på svenska. Jasmin är knappt härdiga i vårt land. Just sayin 🙂 Oavsett sort är det alltid fint med blommor i vas!

    Gilla

  2. Hästkrokarna! ÅH. Jag vill ha såna i mässing. Massor.

    Och torkade blommor är så sköra och fina. Har många gånger önskat jag kunde ha dem till någonting annat än liggandes i en bok, men fantasin har inte räckt till. Så det ska bli finemang att se vad du tar dig för med dina.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s