Och så kom augusti

Det har varit litet tyst här under juli. Jag har tagit lite sommarlov. Det behövdes vill jag lova. Nu är jag peppad på att börja jobba och rita och pyssla igen. Det är så knasigt det där med inspiration och kreativitet, det går som inte att styra. Den bästa lösningen jag kommit på hittills när det gäller att bli peppad är att ta en paus. Så kryper suget sig fram tillslut. Här kommer iallafall en skrivbordsbakgrund för er som vill!

2 reaktioner på ”Och så kom augusti

  1. Oh wow, I just stumbled onto your site, and I really love it! That illustration you made is truly lovely, so very cute. I wish I could speak Swedish, but alas, so I used google translate to help me out. 🙂
    ♥ xixia | thisisxixia.com

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s