En gnutta beslutsångest

Ganska så länge har jag tänkt att jag borde fota nya produktbilder till mina illustrationer. Men nu när jag kommit igång får jag en himlans beslutsångest. Ska det vara saker med i bilderna, eller inte, och vad för saker? Eller kanske ska man blanda lite. Här är fyra alternativ. Om ni har några åsikter är det hemskt välkommet! Förresten, ikväll ställer jag ut på F12, kom om ni kan!

Quite a long time I have thought that I ought to shoot new product photos for my illustrations. Here are four options. If you have any opinions, it is welcome! 

7 reaktioner på ”En gnutta beslutsångest

  1. gillar tvåan och fyran mest! de är stilrena och intressanta och man fokuserar på produkten. den tredje med rekvisita i var också fin, men då blev inte produkten lika dominerande. åh du är så duktig!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s