Fjärder

 Jag ritade den här fjädern här om dagen. 

Precis efter att jag blivit klar med den gick min favoritpenna sönder. Jag har försökt tvätta och skrubba och skaka igång den på alla sätt. Men efter fyra trogna år har den har gett upp. Jag har beställt en ny, och under tiden jag väntar på att den kommer hem får jag roa mig med att bygga mönster av det jag redan ritat.

7 reaktioner på ”Fjärder

  1. Anonym: Det kan jag kanske ha! Men man får ju såklart fråga när som helst 🙂

    Anonym: jag är så ny på Etsy, så jag får nog återkomma om det.

    Photofrmoi: Jag använder rapidographer som jag köper på Ebay.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s