Ett litet försök att göra det lite bättre

 


När jag kollade på nyheterna om situationen i Syrien i måndags fick jag en stor klump i magen. Jag blir ledsen av mycket som jag ser på nyheterna. Men när det kommer till barn som råkar illa ut, blir klumpen extra stor. Och jag kände att jag ville göra något. Genom att köpa en av dessa fyra illustrationer går all vinst till Rädda Barnens arbete i Syrien. Ni hittar dem på min shop på Nordic Design Collective. Hjälp mig att försöka göra det bättre. 

En reaktion på ”Ett litet försök att göra det lite bättre

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s