Boken är klar! Kom på utställning i morgon!

Nu är min bok äntligen upptryckt i en liten upplaga! Här kommer några små glimtar. 
Den  är fylld med massa fina och knasiga kärlekshistorier. 
Om man tappat hoppet om att någonsin hitta den stora kärleken ska man läsa den. Annars också för den delen.  
I morgon kommer jag ställa ut den och alla illustrationer från boken under Västerås Kulturnatt. I samma lokal som denna utställning kommer även Makeri ställa ut. Läs mer om Makeri på det här blogginlägget. Lokalen vi kommer vara i är vårt nya kontor! Kom förbi! Köpmangatan 1A, mellan klockan 18-22. Här finns ett facebook-event med mer info!

9 reaktioner på ”Boken är klar! Kom på utställning i morgon!

  1. Åh… ”Liten upplaga” – hur liten? Jag vill jättejättejättegärna köpa ett exemplar! Kommer du sälja under Kulturnatten? I så fall måste jag skicka dit någon som kan köpa ett ex till mig… Lycka till med Makeri-projektet förresten 🙂

    Gilla

  2. Åh men hur fin är den inte! Jag vill med köpa, du har illustrerat min berättelse! Vill ju stolt kunna visa upp helt boken för mina nära och kära! Kommer den finnas att kunna köpa för oss som fick vara med i din underbara bok? / ir

    Gilla

  3. Jag vill så klart också köpa minst ett ex :). Ser fram emot mer info. Och lycka till med företagandet nu, bra jobbat med konceptet – och er lokal ser jättemysig ut.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s