I’m With Friends

I somras fick jag en förfrågan av I´m with friends om jag ville göra ett trjöjtryck till dem. Det ville jag såklart. Och här är resultatet. Det är gjort tillsammans med Annelie Pompe som kommit fram till texten. Det finns mer att läsa på hemsidan. 
Alla tröjor är ekologiska och producerade under rättvisa förhållanden. Himla bra. Tröjan finns att köpa här! Och om man väljer att läsa hela storyn bakom trycket kan man höra en podradio med mig. Och en med Annelie såklart. Tack Anna & Viktor för ett roligt sammarbete!

4 reaktioner på ”I’m With Friends

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s