Original på väggen

Det har tagit mig lite tid att få upp tavlor på väggarna. Jag flyttade in i min lägenhet för över ett halvår sendan. Och sakta har det spikats upp tavlor. Förra veckan när jag kikade igenom min låda med original kom jag på att det är dem borde få hänga på en av väggarna. Det är ju onödigt att de ligger gömda i en låda.  
Så jag byggde ihop tre collage i 50x70cm ramar. 

4 reaktioner på ”Original på väggen

  1. Hej!
    Jag hittade din blogg för några dagar sedan och blev stormförtjust! Är helt betagen av dina illustrationer, vill ha så många av dem och pryda mina väggar med. Du verkar vara en fin och bra människa med hur mycket kreativt som helst inom dig vilket är otroligt inspirerande. Tack för det!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s